Sulje
Sulje
product.title
Tallennettu suosikiksi
Katso suosikkeja puhelimella ja tietokoneella
Luo ilmainen tili nähdäksesi suosikkisi sekä puhelimella että tietokoneella
Luo ilmainen tili Katso suosikkisi
Etusivu
Tuotteet
Lahjakortti Pakettitarjoukset Outlet
Oppaat ja inspiraatio
Ohje
Katso kaikki: Mailat Mailaopas Uutuudet

Mailaopas

Löydä itsellesi sopiva maila.

Aloita testi
Katso kaikki: Mailat Dunlop Tecnifibre
Katso kaikki: Babolat Evo Drive Pure Aero Pure Drive Pure Strike
Katso kaikki: Head Extreme Gravity Instinct Prestige Radical Speed
Katso kaikki: Juniorit Babolat Head Wilson ZERV
Katso kaikki: Wilson Blade Burn Clash Pro Staff Ultra
Katso kaikki: Yonex Ezone VCore
Katso kaikki: ZERV Enhance Excellence
Pelityyli
Allround Kontrolli Power
Taso
Aloittelija Edistynyt Harrastaja Juniori Kuntoilija Turnauspelaaja
Se alt i Laukut Babolat Dunlop Head Nike Tecnifibre Wilson Yonex ZERV
Head

Katso kaikki laukut merkiltä Head

Se alt i Laukut Babolat Dunlop Head Nike Tecnifibre Wilson Yonex ZERV
Katso kaikki: Kengät
Wilson

Katso kaikki kengät merkiltä Wilson

Juniorit kengät
Katso kaikki: Miesten kengät Adidas Asics Babolat Head K-Swiss Mizuno Nike Wilson Yonex
Katso kaikki: Naisten kengät Adidas Asics Babolat Head K-Swiss Mizuno Nike Wilson Yonex
Katso kaikki: Kengät
Wilson

Katso kaikki kengät merkiltä Wilson

Se alt i Vaatteet
Adidas-T-paidat

Katso laaja valikoima Adidas-T-paitoja

Katso kaikki: Hameet Juniorit
Katso kaikki: Naiset Adidas Babolat Head Lacoste Nike Wilson Yonex ZERV
Katso kaikki: Mekot Adidas Head Juniorit Nike Wilson Yonex
Katso kaikki: Shortsit Juniorit
Katso kaikki: Miehet Adidas Babolat Head Lacoste Nike RS Wilson Yonex ZERV
Katso kaikki: Naiset Adidas Head Nike Wilson Yonex ZERV
Katso kaikki: Sukat Adidas Babolat Head Lacoste Nike Wilson Yonex ZERV
Katso kaikki: T-paidat/pikeepaidat Juniorit
Katso kaikki: Miehet Adidas Babolat Head Lacoste Nike Wilson Yonex ZERV
Katso kaikki: Naiset Adidas Babolat Head Lacoste Nike Wilson Yonex ZERV
Katso kaikki: Verryttelypuvut Juniorit
Katso kaikki: Miehet Adidas Head Lacoste Nike Wilson Yonex ZERV
Katso kaikki: Naiset Adidas Head RS Wilson Yonex ZERV
Se alt i Vaatteet
Se alt i Pallot RS Babolat Dunlop Head Slazenger Tecnifibre Tretorn Wilson ZERV Play & Stay Vaahtomuovipallot
Babolat

Katso kaikki pallot merkiltä Babolat

Se alt i Pallot RS Babolat Dunlop Head Slazenger Tecnifibre Tretorn Wilson ZERV Play & Stay Vaahtomuovipallot
Se alt i Tarvikkeet Hikinauhat / Hikipannat Iskunvaimentimet Juomapullot Lippalakit/lipat Pelivarusteet Pyyhkeet Suojukset Urheiluvälineet Diverse
Katso kaikki: Jänteet Babolat Head Luxilon Wilson Yonex
Katso kaikki: Gripit Babolat Head Tourna Wilson Yonex ZERV
Se alt i Tarvikkeet Hikinauhat / Hikipannat Iskunvaimentimet Juomapullot Lippalakit/lipat Pelivarusteet Pyyhkeet Suojukset Urheiluvälineet Diverse
Se alt i Tuotemerkit
Wilson

Katso kaikki merkiltä Wilson

Katso kaikki: Adidas Adidas Kengät Adidas Vaatteet Adidas Tarvikkeet
Katso kaikki: Asics Asics Kengät
Katso kaikki: Babolat Babolat Laukku Babolat Tennismaila Babolat Kengät Babolat Pallot Babolat Vaatteet Babolat Tarvikkeet
Katso kaikki: Dunlop Dunlop Laukku Dunlop Tennismaila Dunlop Pallot
Katso kaikki: Head Head Laukku Head Tennismaila Head Kengät Head Pallot Head Vaatteet Head Tarvikkeet
Katso kaikki: K-Swiss K-Swiss Kengät
Katso kaikki: Lacoste Lacoste Tarvikkeet Lacoste Vaatteet
Katso kaikki: Luxilon Luxilon Tarvikkeet
Katso kaikki: Mizuno Mizuno Kengät
Katso kaikki: Nike Nike Kengät Nike Laukut Nike Vaatteet Nike Tarvikkeet
Katso kaikki: RS RS Pallot RS Tarvikkeet RS Vaatteet
Katso kaikki: Slazenger Slazenger Pallot
Katso kaikki: Tecnifibre Tecnifibre Tennismaila Tecnifibre Tecnifibre Laukut Tecnifibre Pallot
Katso kaikki: Tretorn Tretorn Pallot Tretorn Tarvikkeet
Katso kaikki: Tourna Tourna Tarvikkeet
Katso kaikki: Wilson Wilson Laukku Wilson Tennismaila Wilson Kengät Wilson Pallot Wilson Vaatteet Wilson Tarvikkeet
Katso kaikki: Yonex Yonex Laukku Yonex Tennismaila Yonex Kengät Yonex Vaatteet Yonex Tarvikkeet
Katso kaikki: ZERV ZERV Laukku ZERV Tennismaila ZERV Pallot ZERV Vaatteet ZERV Tarvikkeet
Se alt i Tuotemerkit
Katso kaikki: Oppaat Mailaopas
Tennismailaopas

Minkä tennismailan valitsen?

Katso kaikki: Tietoa tenniksestä
Ohjeet ja yhteystiedot Sopimusehdot Tietosuojakäytäntö FAQ Hintatakuu Nopea toimitus Valitus Palautetut tavarat Lahjakortti Black Friday
Tietoa meistä Tietosuojakäytäntö
Se alt i VARASTON TYHJENNYS
Se alt i VARASTON TYHJENNYS
Onko sinulla kysyttävää?
  • Sinun hakusi
  • Suositut haut Hakuehdotukset
Ehdotukset
Tuotteet
Sisällys
Säästä jopa 70% - Summer Sale - Katso lisää
Etusivu

Tietosuojakäytäntö

  1. YLEISTÄ
    1. Henkilötietojen käsittelyä koskevassa tietosuojakäytännössä kuvataan, kuinka keräämme ja käsittelemme sinua koskevia tietoja. 
    2. Tietosuojakäytäntö koskee henkilötietoja, jotka annat meille tai joita keräämme www.tennisxpert.fi-sivuston kautta.
    3. TennisXpert rekisteröi henkilötietosi. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme löydät kohdasta 8.
  2. HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN
    1. Mitä henkilö​​tietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen?
      1. Kun vierailet TennisXpert-sivustolla, keräämme sinusta tietoja automaattisesti, jotta voimme parantaa kokonaisvaltaista käyttökokemusta sivustollamme. Nämä tiedot voivat koskea esimerkiksi käyttämääsi selainta, IP-osoitettasi, verkkokaupassamme käyttämiäsi hakusanoja ja tietoja laitteestasi.
      2. Tallennamme tilauksen yhteydessä tietoja, kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Lisäksi tallennamme myös tietoja ostamistasi ja mahdollisesti palauttamistasi tuotteista täyttääksemme kirjanpitovelvoitteemme.
      3. Kun luot käyttäjätilin tai teet tilauksen, voit halutessasi tilata uutiskirjeemme. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa joko verkkosivustomme tai uutiskirjeen alaosasta löytyvän linkin kautta.
    2. Miksi tietoja kerätään?
      1. Tietojen kerääminen on välttämätöntä, jotta voimme kokonaisvaltaisesti parantaa asiakaskokemustasi sekä tarjota sinulle relevantteja tarjouksia.
    3. Henkilötietojen kässittely
      • Henkilötietoja kerätään ja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:
        – Tilausten tekemiseen verkkokaupassamme
        – Uutiskirjeen tilaukseen
        – Käyttäjätilin/profiilin hallintaan
        – Kilpailuihin ja muihin kampanjoihin osallistumiseen
        – Markkinointimateriaalin, esimerkiksi tapahtumakutsujen tai alennuskoodien, lähettämiseen (esim. uutiskirjeen välityksellä)
        – Asiakkaiden arvosteluiden keräämiseen ja analysointiin
        – Yleiskatsaukseen ostohistoriasta
        – Tilastoihin
        – Muihin markkinointitarkoituksiin
      • Korostamme, että henkilökohtaisia tietojasi käytetään markkinointimateriaalin lähettämiseen vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi, ellei laki salli meidän olla sinuun yhteydessä ilman erillistä suostumustasi.
      • Keräämme tilastoja asiakkaidemme käyttäytymisestä verkkosivullamme sekä siitä, mitkä tuotteet ovat kuluttajien suosikkeja. Tämä data EI sisällä henkilötietoja. Analysoimalla näitä tietoja saamme informaatiota verkkosivun käytöstä. Informaatiota käytetään asiakkaan kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen parantamiseen. Dataa käytetään, jotta ymmärtäisimme, miten kuluttajat käyttäytyvät ja navigoivat sivustollamme, ja pystyäksemme sitä kautta tekemään sivustosta tulevaisuudessa entistä paremman ja käyttäjäystävällisemmän. Painotamme, että emme näe, miltä sivulta saavut sivustollemme tai minne siirryt sivustoltamme. Lisäksi keräämme tietoa siitä, mitä tuotteita asiakaskuntamme ryhmänä suosii. Tämäkin informaatio auttaa meitä kehittämään sivustoamme ja sen käyttökokemusta asiakkaalle. Näitä kerättyjä tietoja EI anneta eteenpäin tai myydä kolmansille osapuolille. Myöskään mitään ostotietojasi ei julkaista.
  3. TIETOJEN KÄSITTELIJÖIDEN KÄYTTÖ
    1. Käytämme ulkopuolisia yrityksiä muun muassa PadelXpert-sivuston teknisen toiminnan toteuttamiseen. Toimittajamme auttavat meitä esimerkiksi kohdistetussa markkinoinnissa, mukaan lukien uudelleenmarkkinoinnissa, verkkosivustomme parantamisessa sekä tuotteitamme koskevissa arvioinneissasi. Nämä yritykset ovat tietojen käsittelijöitä, jotka toimivat ohjeidemme mukaisesti ja käsittelevät tietoja, joista olemme vastuussa. Tietojen käsittelijät eivät saa käyttää tietoja muuhun tarkoitukseen kuin kanssamme solmitun sopimuksen täyttämiseen ja ovat velvollisia pitämään tiedot luottamuksellisina.
    2. Yksi tietojen käsittelijöistä, Google Analytics v/Google Inc, toimii Yhdysvalloissa. Tarvittavat takuut tietojen siirrosta Yhdysvaltoihin on varmistettu tietojen käsittelijän EU-U.S. Privacy Shield -järjestelyn mukaisella sertifioinnilla. Kopio sertifioinnista löytyy täältä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  4. REKISTERÖIDYN OIKEUDET
    1. Tietojesi käsittelyn avoimuuden lisäämiseksi meillä on velvollisuus ilmoittaa sinulle oikeuksistasi.
    2. Oikeus saada tietoa henkilötietojen käsittelystä
      1. Sinulla on aina oikeus pyytää meiltä kirjallinen selvitys, mitä tietoja olemme rekisteröineet sinusta, minkä tyyppisiä nämä henkilötiedot ovat, mitä tarkoitusta tietojen rekisteröinti palvelee, mistä tiedot tulevat ja kuka tietoja käsittelee.
    3. Oikeus oikaisuun
      1. Sinulla on oikeus pyytää itseäsi koskevien virheellisten henkilötietojen korjausta. Jos huomaat, että sinusta rekisteröimissämme tiedoissa on virheitä, ota meihin yhteyttä kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@tennisxpert.fi tietojen korjaamiseksi.
    4. Oikeus tietojen poistamiseen
      1. Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada kaikki tai osa henkilötiedoistasi poistettua. Mikäli tietojesi käsittely on tarpeen, esimerkiksi kirjanpitovelvoitteidemme noudattamiseksi, meillä ei ole velvollisuutta poistaa henkilötietojasi.
    5. Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
      1. Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittely vain niiden säilytykseen, jos esimerkiksi uskot, että käsittelemämme tiedot sinusta ovat virheellisiä.
    6. Oikeus tietojen siirtoon
      1. Sinulla on oikeus saada henkilötietosi siirrettyä esimerkiksi toiseen järjestelmään. Meillä on puolestaan oikeus siirtää esimerkiksi tilauksen yhteydessä keräämämme tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.
    7. Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä
      1. Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joita keräämme toimintamme kehittämiseen.
      2. Mikäli vastustat tietojesi käsittelyä ja mikäli emme pysty osoittamaan siihen oikeudellista ja perusteltua syytä, meillä ei ole enää oikeutta käsitellä henkilötietojasi.
    8. Valitusoikeus
      1. Sinulla on milloin tahansa oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle henkilötietojesi käsittelystä.
  5. HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN
    1. Jos et asioi verkkokaupassamme 12 kuukauteen, poistamme tietosi rekisteristämme automaattisesti. Tiettyjen lakisääteisten vaatimusten vuoksi, kuten kirjanpitolaki (5 vuotta tilikauden päättymisestä) ja kuluttajasuojalaki (reklamaatio-oikeus) voidaan tiettyjä henkilötietoja säilyttää pidempään.
    2. Poistamme markkinointitarkoituksessa meille antamasi henkilötiedot, kuten sähköpostin, puhelinnumeron ja osoitteen, mikäli jossain vaiheessa peruutat suostumuksesi. Säilytämme tietojasi vain, mikäli meillä on edelleen pätevä syy henkilötietojesi käsittelyy
  6. TURVALLISUUS
    1. Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet asiakkaidemme henkilötietojen suojelemiseksi, jotta niitä ei vahingossa tai laittomasti tuhota, ne eivät katoa, muutu tai joudu väärinkäytön kohteeksi.
    2. Ainoastaan ​​työntekijöillä, joilla on todellinen tarve käyttää henkilötietojasi työnsä puolesta, on pääsy niihin.
  7. EVÄSTEET
    1. TennisXpert käyttää evästeitä, jotta käyttäjäkokemus sivustollamme olisi paras mahdollinen. Eväste on tiedosto, joka on tallennettu käyttämäsi laitteen selaimeen ja joka voi sisältää mitä tahansa verkkosivuston siihen tallentamaa tietoa.
    2. Evästeiden käytön tarkoituksena on optimoida TennisXpert-sivustoa, käyttäjäkokemusta, kohdennettua markkinointia sekä analysoida kävijäliikennettä.
    3. Voit estää evästeiden tallentamisen milloin tahansa. Evästeet ovat oletusasetuksena käytössä useimmissa selaimissa, kuten Google Chrome, Safari, Microsoft Edge ja Firefox. Parhaan käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli haluat estää evästeiden käytön, voit muuttaa selaimesi asetuksia ja poistaa evästeet kokonaan käytöstä. Evästeiden eston haittapuoli on, että verkkosivusto ei kaikilta osin toimi optimaalisesti, mikä puolestaan vaikuttaa käyttäjäkokemukseesi.
  8. YHTEYSTIEDOT
    1. TennisXpert on vastuussa verkkosivuston kautta kerättävistä henkilötiedoista.
    2. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

      TennisXpert
      Blangstedgårdsvej 14
      5220 Odene SØ

      Puhelin: (09) 4245 1457
      Sähköposti: asiakaspalvelu@tennisxpert.fi
  9. MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄ
    1. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöön. Saat tiedon mahdollisista muutoksista vieraillessasi seuraavan kerran sivustollamme.
    2. Mikäli et hyväksy muuttunutta tietosuojakäytäntöä, et voi jatkaa sivustomme käyttöä ja henkilökohtaiset tietosi voidaan poistaa.
Sulje

Tarvitsetko apua?

Ota meihin yhteyttä:

+358 09 4 24 5 14 57
Asiakaspalvelu
Maanantaista torstaihin:09:00-17:00
Perjantai:09:00-16:00
Sähköposti

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@tennisxpert.fi

Vastaamme sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa arkisin.